Two! (Countdown to WTM)

We're on facebook!

We’re on facebook!

EN – Katrien, our campaign coördinator, tries to hide behind my Ipad but you can see in her eyes that she’s quite pleased with what she’s showing. And not without reason! Our facebook page, first element of our international communication campaign to materialise, is up and running. From now until the end of 2018, we will be posting at least two messages every week. Some will be history-oriented, some will inform on what’s on in Flanders regarding the Great War Centenary. So, if you are interested, go to www.facebook.com/flandersfields1418 and LIKE! Our post will appear in your Facebook overview.

NL – Katrien, onze campagnecoördinator, probeert zich te verstoppen achter mijn Ipad maar je kunt zien aan haar ogen dat ze best blij is met wat ze toont. En niet zonder reden! Onze facebook pagina, de eerste zichtbare bouwsteen van onze internationale communicatiecampagne, is klaar en on line. Vanaf nu tot einde 2018 zullen we minstens twee keer per week een boodschap posten. Soms zal die gaan over geschiedenis, soms over het programma van 100 Jaar Groote Oorlog in Vlaanderen. Omdat we met deze campagne een internationaal publiek beogen, is alles in (eenvoudig) Engels.  Als je op de hoogte wil blijven, ga dan nu naar www.facebook.com/flandersfields1418, en klik ‘vind ik leuk’ aan! Onze boodschappen komen dan in je eigen Facebook nieuwsoverzicht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s