Three! (Countdown to WTM)

20131101_Three_WTM

Specific information on accessibility available!

EN – More and specific information, that’s what people with disabilities need the most when planning a trip. A whole team of colleagues from Visit Flanders and experts has been working on accessibility issues, screening all major points of interest, information offices, accommodations, restaurants, pubs, transport services etc. All this information is compiled in this dedicated brochure on accessible travel to Flanders Fields. Still more information can be found on http://www.accessinfo.be/index.php?L=3&id=890.

We’re heading for World Travel Market (WTM) to invite the world to commemorate WW1 with us in Flanders. And we mean: the world. Commemorating should be accessible for all.

 

NL – Meer en specifieke informatie, dat is wat mensen met beperkingen nodig hebben als ze een reis plannen. Een heel team van mijn Toerisme Vlaandere-collega’s is samen met toegankelijkheidsexperts aan de slag geweest, en heeft in ‘Flanders Fields’ de belangrijkste bezienswaardigheden, informatiekantoren, logies, restaurants, café’s, vervoersmogelijkheden enzovoort gescreend op toegankelijkheid. Alle informatie is samengebracht in deze themabrochure over toegankelijk reizen naar Flanders Fields. Nog meer informatie is te vinden op http://www.accessinfo.be/index.php?L=0&id=890

 Op World Travel Market (WTM) komen we de wereld uitnodigen om de Eerste Wereldoorlog bij ons in Vlaanderen te herdenken. En we bedoelen: de wereld. Herdenken moet toegankelijk zijn voor iedereen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s