One… (Countdown to WTM)

20131103_One_WTM

EN – … and packing! Anja, Michel, Jan and Hilde have taken care of the Real Logistics: our stand, brochures, films, etc etc are already in London since last week. All that’s left for us to do is pack our personal necessities. I start with the essentials: business cards – Eurostar tickets – Oyster card for the underground – British Pounds – my personal planning – the scenario of the minister’s visit – a decent dress for the reception at the Belgian Embassy -and a poppy, of course. Nothing can go wrong now, can it? See you at WTM.

NL – … en inpakken! Anja, Michel, Jan en Hilde hebben de Echte Logistiek al geregeld: onze stand, brochures, films, enz enz. zijn vorige week al naar Londen gebracht. Alles wat wij nog moeten doen is onze persoonlijke benodigdheden inpakken. Ik begin met de belangrijkste zaken: visitekaartjes – Eurstar tickets – Oyster card voor de metro – Britse Ponden – mijn persoonlijke planning – het scenario voor het bezoek van de minister – een deftige jurk voor de receptie op de Belgische Ambassade – en een poppy, natuurlijk. Nu kan niets meer fout lopen, toch? Tot op WTM!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s