Four! (Countdown to WTM)

 20131031_Four_WTM

EN – Well, two, actually. On the left, that’s Veerle, the marketing manager of our WW1 project team. Right, that’s Gwenn, the ‘all round manager’ who is supporting our team until the end of 2013. In their hands they hold our crispy new brochure! It offers a long awaited overview of the Centenary programme in Flanders during 2014 and 2015. Sixty pages, and every page a wealth of information. Another scoop (and another complication): the layout is inspired by the brand new branding of the Flanders government, our brochure is one of the first to adapt to the new guidelines. Very well done, Veerle and Gwenn…

 This brochure is specifically aimed at tourism professionals and press, who will be attending WTM in large numbers. More or less the same information is to be found at www.flandersfields1418.com in a few days.

NL – Wel, eerder twee, eigenlijk. Links staat Veerle, onze marketing manager. Rechts Gwenn, ‘all round manager’ die tot eind dit jaar ons team ondersteunt. In hun handen: onze krakend verse brochure met het langverwachte overzicht van het herdenkingsprogramma in Vlaanderen gedurende 2014 en 2015. Zestig bladzijden! En elk blad propvol informatie. Nog een extra primeur (en een extra moeilijkheid): we lieten ons inspireren door de nieuwe huisstijl die de Vlaamse overheid in gebruik neemt. Onze brochure is een van de eersten om die toe te passen. Heel goed gedaan, Veerle en Gwenn…

 Deze brochure is speciaal gericht op de professionele toeristische sector en de pers, die op WTM in talrijk aanwezig zijn. Ongeveer dezelfde informatie vind je ook op www.flandersfields1418.com binnen enkele dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s