Five! (Countdown to WTM)

20131030_Five_WTM

EN – If some of you wonder why the number of my posts decreases while the Centenary comes closer, here is the reason: WTM. The World Travel Market London, taking place next week (4-7 November) gathers 48.000 tourism professionals from all over the world to do business. Edition 2013 features Flanders as Premier Partner, which means we’ll be smack in the centre of the attention. The Great War Centenary is our main message. We’ll invite the world to visit Flanders and to join our commemoration programme.

You can imagine we have been very busy last months. To compensate for my silence I will offer you some sneak previews of what we have been working on!

… Today I proudly present the baseline of our communication campaign:

 Flanders fields. A place to remember.

La Grande Guerre en Flandre. Pour ne jamais oublier.

De Groote Oorlog. Om nooit te vergeten.

Flanders Fields. Ort der Erinnerung.

 

NL – Mochten sommigen zich hebben afgevraagd waarom het aantal posts op deze blog daalt terwijl de herdenking van 100 jaar Groote Oorlog dichterbij komt: daar is een reden voor en ze heet WTM. De World Travel Market London vindt volgende week (4-7 november) plaats en brengt zo’n 48.000 toerismeprofessionals van over heel de wereld samen. Bestemming Vlaanderen is Premier Partner tijdens editie 2013,wat wil zeggen dat we knal in het centrum van de belangstelling zullen staan. 100 jaar Groote Oorlog is onze belangrijkste boodschap. We willen de wereld uitnodigen om Vlaanderen te bezoeken en deel te nemen aan de herdenking.

Je zal je wel kunnen voorstellen dat we het nogal druk hadden de laatste maanden. Om het goed te maken zal ik hier enkele sneak previews geven van wat we hebben voorbereid.

… mag ik alvast presenteren: de baseline van onze communicatiecampagne!

Flanders fields. A place to remember.

La Grande Guerre en Flandre. Pour ne jamais oublier.

De Groote Oorlog. Om nooit te vergeten.

Flanders Fields. Ort der Erinnerung.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s