A meeting in Brussels

 

Me presenting

Me presenting

"...and what are you working on?"

“…and what are you working on?”

Veerle presenting our 2013 plans

Veerle presenting our 2013 plans

Speed dating

Speed dating

11.12.2012

EN – An exciting and rewarding afternoon, today. We gathered all organisations (of Flanders and Brussels) that have international ambitions regarding the Centenary of WW 1. Managers of war sites. Managers of museums and festivals. Tourism professionals.

My colleague Veerle Viaene and I highlighted the promotion plans of Visit Flanders in the year 2013. Much more important was the fact that those who were present had the chance to get to know each other. We had prepared a ‘speed dating’ formula: bring an object and explain your project by it. It got a bit chaotic, but with so much passion…

NL – Een spannende en fijne namiddag vandaag. We brachten alle organisaties (uit Vlaanderen en Brussel) samen die met de herdenking van WO 1 internationale ambities hebben. Beheerders van oorlogssites, managers van musea en festivals, toeristische diensten… Collega Veerle Viaene en ik gaven uitleg over de promotieplannen van Toerisme Vlaanderen voor 2013. Veel belangrijker was echter dat de aanwezigen mekaar leerden kennen. We hadden een ‘speed dating’ georganiseerd: stel jouw project voor aan de hand van een voorwerp. Het werd lichte chaos, maar met zoveel passie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s