WTM

20121105_WTM05.11.2012

 

EN – Tourism heydays: the London WTM takes place this week – arguably the most important trade mart for tourism professionals. For the first time, Flanders is present at World Travel Market with a clear message on 2014-18. No pictures are used (a decision reached after huge discussions) – and it works: the sober layout is easily noticed amongst the exuberant promotion around it. You don’t invite for a commemoration like you sell a beach paradise.

NL – Hoogdagen in het toerisme: deze week vindt in Londen WTM plaats, zowat de belangrijkste beurs voor toerismeprofessionals. Op de World Travel Market staat Vlaanderen voor het eerst met een duidelijke boodschap over 2014-18. Na hevige discussies zijn er geen foto’s gebruikt voor de stand. Het werkt: de sobere vormgeving valt op tussen het uitbundige promotiegeweld. Uitnodigen voor een herdenking doe je anders dan een strandparadijs aan de man bengen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s