Newspaper boys

EN – We’re still recovering from our first major communications action: the distribution by ‘newspaper boys’ of our ‘Flanders Fields Post’. History, interviews, articles on what to see in Flanders, even ads fill this 24p commemorative publication. Distribution of the 115.000 copies in 3 versions (UK, Ireland and North America) was organized in Manchester, Glasgow, London, Dublin, Toronto, Halifax and Brussels, all on the 4th of August, marking the beginning of the Centenary. Press was invited to pick up this action, and responded well at both sides of the Atlantic Ocean. And while the pics below show fresh and dynamic paper boys, our own team by contrast showed signs of utter exhaustion… but we did it!

NL – We zijn nog altijd aan het bekomen van onze eerste grote communicatie-actie: de distributie van onze ‘Flanders Fields Post’ door ‘echte’ krantenjongens. Geschiedenis, interviews, artikels over de herdenking in Vlaanderen en zelfs advertenties vullen onze 24 blz tellende gelegenheidskrant. De distributie van 115.000 exemplaren in drie versies (UK, Ierland en Noord-Amerika) gebeurde in Manchester, Glasgow, London, Dublin, Toronto, Halifax en Brussel, allemaal op de 4de augustus, het begin van de Centenary. Overal werd de pers uitgenodigd om te berichten over deze actie, en we kregen goede respons aan beide zijden van de Atlantische oceaan. De foto’s hierna tonen frisse en dynamische krantenjongens – ons eigen team daarentegen naderde de totale uitputting… maar we hebben het voor mekaar gekregen!

You can read The Flanders Fields Post here / Je kunt The Flanders Fields post hier lezen:

http://www.visitflanders.co.uk/discover/flanders-fields-/the-flanders-fields-post/index.jsp

Newspaper boys in Manchester...

Newspaper boys in Manchester…

...and in Toronto...

…and in Toronto…

...Cadets in Glasgow...

…Cadets in Glasgow…

...and soldiers in Halifax, Canada

…and soldiers in Halifax, Canada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s