Poppies

20121026_poppies

26.10.2012

EN – The poppy seed packets are the first promotion materials to be delivered. We’ll be distributing them at the World Travel Market in London. We dream of a world wide poppyfield: a fragile symbol for the fragility of people and societies.

NL – Het eerste promotiemateriaal dat we geleverd krijgen, zijn de zakjes met klaprozenzaadjes. Straks gaan we ze uitdelen aan belangstellenden op de World Travel Market in Londen. We dromen van een wereldwijd poppy-veld: een kwetsbaar symbool voor de kwetsbaarheid van mensen en samenlevingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s